English
Mapa webaKontakt


Druženje s Medvjedima u Domu sportova

Tradicionalno, svake godine, nakon završetka hokejaške sezone Medvjeda,  KHL Medveščak organizira završno druženje za svojim navijačima.

Izuzetak neće biti i ova godina, te je termin druženja zakazan za sutra, 15. ožujka,  od 17:00 do 18:15 sati, naravno u ledenoj dvorani Doma sportova.

U svojoj premijernoj sezoni u Kontinentalnoj hokejskoj ligi, Medvjedi su odigrali 58 utakmica, rušili su rekorde i izborili svoje prvo doigravanje, a put su završili u četvrtfinalnoj utakmicu Zapadne konferencije.

Ulaz na druženje u Domu sportova je slobodan. U Ledenoj će biti organizirano i iznajmljivanje klizaljki za druženje s Medvjedima na ledu. Kuponi za najam klizaljki kupuju se na blagajni male dvorane Doma sportova, a cijena najma klizaljki je 15 kuna par.

Vidimo se u Domu sportova!


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.