English
Mapa webaKontakt


Nastup "Lord Of The Dance" u KC Dražen Petrović

Najpoznatiji irski step plesači, Lord Of The Dance, ponovno će zagospodariti hrvatskim plesnim podijem. U sklopu svoje turneje nastupat će u čak tri hrvatska grada, Varaždinu, Zagrebu i Rijeci.


Zagrebačka publika će u magičnom plesačkom stvaralaštvu moći uživati, već ovaj vikend, 21. i 22. ožujka, u košarkaškom centru Dražena Petrovića

Tvorac ove svjetski poznate plesne trupe, poznati je irski plesač i koreograf Michael Flatley, koji je ujedno u Guennessovoj knjizi rekorda zabilježen kao čovjek s najbržim nogama na svijetu, s nezamislivih 28 udaraca u sekundi, a vlastiti rekord je skinuo postignuvši 35 udaraca u sekundi.

Ulaznice za ovaj plesni spektakl u prodaji su putem sistema Eventim, a cijene se kreću od 220,00 kuna za tribine do 350 kuna za Vip parter.
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.