English
Mapa webaKontakt


Traju upisi u program tečaj plivanja na unutarnjim bazenima

Od ovog tjedna, točnije od ponedjeljka, 24.03. pa do petka, 04.04., traju upisi za program tečaj plivanja na unutarnjim bazenima Ustanove.

Programi se provode na bazenima Zimsko plivalište Mladost, Utrina i Sportskog parka Mladost.

Na bazenu Utrina i SP Mladost upisi traju za program tečaj plivanja za djecu, dok na Zimskom plivalištu Mladost traju upisi u program bebe Vidre, tečaj plivanja za djecu i tečaj plivanja za odrasle. Tečaj započinje u ponedjeljak, 07.04.2014.g.

Također, još do 28.03. traju upisi i u mjesečne programe na sva tri bazena, a početak programa je od 01.04.2014.g.

Uplate i putem internet bankarstva

Ujedno se od sada uplate za programe mogu vršiti i putem internet bankarstva na sljedeći način:
  • obvezna je rezervacija u radno vrijeme blagajne na broj telefona 01/3658 553
  • rezervacija vrijedi 24 sata
  • u tom roku potrebno je poslati potvrdu o uplati (nalog o platnoj transakciji) sa imenom i prezimenom polaznika programa na mail: sportski.park.mladost@jarun.hr

Više o tečajevima i programa na unutarnjim bazenima možete pronaći ovdjePrijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.