English
Mapa webaKontakt


Nastup klape Cambi večeras u Domu sportova

Mala dvorana Doma sportova večeras će biti u znaku klapske pjesme. Naime, s početkom u 20:00 sati očekuje nas nastup popularne Klape Cambi iz Kaštel Kambelovca.

Zadnji nastup pred zagrebačkom publikom imali su prije tri godine, kada su održali dva koncerta u Hypo centru, a u međuvremenu su dobili tri Porina, izdali novi album „Od zipke do križa“, bili na američko- kanadskoj turneji i postali apsolutni pobjednici šibenske šansone sa pjesmom „Oprosti mi jube“!

Svi koji se večeras upute na koncert klape Cambi moći će uživati u starim i novim hitovima sa zadnjeg albuma „Od zipke do križa“ -„Kriva karta“, „Ne more mi bit“, „Sad kada došla si“, „Oprosti mi jube“, „Neprolazna“!

Uz klapu kao posebni gosti nastupiti će i Massimo koji je i sam prije mjesec i pol dana imao nastup pred publikom u Domu sportova, te Arsen Dedić.

Više možete pronaći na službenoj stranici organizatora koncerta.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.