English
Mapa webaKontakt


Dodatni termin za tečaj učenja plivanja na bazenu SP Mladost

Informiramo korisnike kako je zbog velikog interesa uveden dodatni termin za program Tečaj učenja plivanja za djecu od 5 do 12 godina na bazenu SP Mladost.

Upisi u navedeni dodatni termin su u tijeku i traju do ponedjeljka, 07.04.2014. godine. Prijave i uplate vrše se na blagajni SP Mladost, Jarunska 1, ili na telefon 01/3658-553.

Tečaj će se održavati od 07.04. do 25.04.2014., radnim danom u vremenu od 16:00-16:45 sati. Poduka se provodi u malom bazenu SP Mladost, a cijena tečaja iznosi 350,00 kuna.

Program vode stručni voditelji – diplomirani kineziolozi, a namjenjen je djeci u dobi od 5 do 12 godina.

Dodatne informacije o pogramu
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.