English
Mapa webaKontakt


2. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju na Bundeku

Soundset radio i 24sata i ove će godine po drugi puta u Hrvatskoj organizirati potragu za najboljim roštilj-majstorom, odnosno, majstoricom.  Svi mi imamo u obitelji ili među prijateljima nekoga tko je uvijek zadužen za „najvažniju proljetnu sporednu stvar“ i koji je lokalni tata-mata za pljeskavice, češnjovke, vratinu, ražnjiće...

Stoga ni ne čudi što je prošlogodišnje prvo po redu Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju izazvalo veliki interes te tijekom 5 održanih natjecanja okupilo preko 12 000 posjetitelja koji su u svakom gradu pratili i bodrili osam momčadi u borbi za glavnu nagradu „Zlatni ćevap“, a pri tom se i dobro zabavili i, naravno, najeli.

Ključ uspjeha je jednostavan: svaki event u stvari je veliko višesatno druženje za cijelu obitelj koje osim samog natjecanja, posjetiteljima nudi i besplatni rock koncert, promotivnu prodaju pečenog mesa, pića, umaka i začina, brojne degustacije, igre u kojima mogu osvojiti poklone sponzora te besplatni roštilj-park za samostalno roštiljanje.

      

O tituli najboljeg i ove će godine odlučivati žiri sastavljen od renomiranih imena hrvatske gastronomske elite, poznate face te predstavnici sponzora.

Na ovom jedinstvenom gastro-natjecanje nitko neće tražiti od vas da znate kuhati. Dovoljno je da 08. svibnja i 12. lipnja dođete na zagrebački Bundek i prepustite se mirisima vrhunskog mesa s roštilja.

Više informacija o događanju možete pronaći na stranici Soundset radiaPrijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.