English
Mapa webaKontakt


Najbolje u Hrvatskoj - izabrali građani


Rekreativno športski centar Jarun, Park Bundek, Hipodrom Zagreb te SRC Šalata, prema mišljenju naših sugrađana najbolje su sportske destinacije u Zagrebu u 2010. godini. Rezultati su to projekta "Najbolje u Hrvatskoj - izabrali građani" koje je portal vikendplaner.info pokrenuo početkom prošle godine.

Prema pisanju portala, cilj projekta je da prema preporuci domaćeg stanovništva upoznamo najbolje u Hrvatskoj. Top destinacije i proizvode u jedanaest kategorija nominirale su turističke zajednice i projektni tim portala, a građanima je ponuđeno da izaberu ali i predlože što smatraju NAJBOLJIM u svojoj županiji.

U stručnom istraživanju GfK - centra za istraživanje tržišta, sudjelovalo je više od 3000 anketiranih iz cijele Hrvatske. Brojne mogućnosti za rekreaciju na Jarunu izvrsnim je ocijenilo 86,50% ispitanika, dok je jezero Bundek kao top destinaciju za vikend odabralo 46,70% ispitanika. Uz Hipodrom Zagreb i SRC Šalata, na listi najboljih nalaze se i još neki objekti kojima upravlja podružnica i to Dom sportova, SP Mladost i bazen Utrina.

Svakako valja istaknuti i nominaciju Hotela Tomislavo dom (hotel s tri zvjezdice), koji je također u sastavu naše Podružnice. U kategoriji Smještaj s 40,40% glasova ispitanika nalazi se na četvrtom mjestu u društvu svjetski poznatih zagrebačkih hotela visoke kategorije (s pet zvjezdica).

Kako bi korisne informacije po preporuci građana dosegle više od 10 milijuna stranih turista koji na godinu posjete Hrvatsku, portal planira pripremiti priručnik na engleskom jeziku "The BEST in CROATIA -selected by citizens 2011." i aplikaciju za mobilne telefone.

Prema preporuci portala, usporite malo barem vikendom, pogledajte oko sebe i budite svjesni trenutka i mjesta gdje živimo. I ne zaboravite da su najbolje stvari obično vrlo dostupne ili čak besplatne.  Neka Vam ovo bude poziv i preporuka da nas posjetite!
 
Dobro došli na objekte Podružnice Upravljanje sportskim objektima! 
 

  


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.