English
Mapa webaKontakt


Pokretom do zdravlja

Akcija pod nazivom "Pokretom do zdravlja" odvijati će se  na košarkaškom igralištu RŠC Jarun i na okolnim zelenim površinama dana 08. rujna 2012. s početkom u 11.00 sati.
 
Hrvatska komora fizioterapeuta, organizator akcije, poziva građane da se pridruže u obilježavanju međunarodnog dana Fizikalne terapije i izmjere svoju pokretljivost, indeks tjelesne mase i šećer u krvi kao indikatore za biti Fit kroz život.
 
Za vrijeme akcije  fizioterapeuti će davati besplatne savjete i fizioterapeutske tretmane, demonstrirati vježbe za prevenciju križobolje, vježbe za trudnice, prevenciju loših držanja i ravnih stopala kod djece, te ostale vježbe za poboljšanje fleksibilnosti, pokretljivosti i ravnoteže. Također će sudionici moći testirati i provjeriti svoju pokretljivost kroz upitnik "Promijeni stanje svoje tjelesne pokretljivosti".
 
Program uključuje besplatno mjerenje šećera u krvi i mjerenje indexa tjelesne mase, a to će biti popraćeno besplatnim savjetima. 
 
Pozivamo građane da  se pridruže u obilježavanju međunarodnog dana Fizikalne terapije i izmjere svoju pokretljivost, indeks tjelesne mase i šećer u krvi kao indikatore za biti Fit kroz život.
 
Preuzmi letak "Fit kroz život"Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.