English
Mapa webaKontakt


Ritam Europe na Bundeku

U okviru obilježavanja Europskog tjedna, Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj organizira javno događanje pod nazivom"Ritam Europe" koje će se održatiu Zagrebu, na jezeru Bundek, u subotu,7. svibnja 2011.* godine.
Zabavno-edukativni program će započeti u 17:00 sati sa osnovnim školama iz Zagreba i Zagrebačke županije koje će scenskim nastupom predstaviti zemlje članice EU-a. Mališane i njihove roditelje će zabavljati i Jacques Houdek s pjesmama CD-a “Poleti pjesmom do Europe”.
 
U večernjem dijelu programa s početkom u 20:00 sati, održat će se koncert na kojemu će nastupiti popularni domaći bendovi TBF, Elemental i Picksiebner. Na koncertu će također nastupiti i izvođači iz Europske unije: Doyobe iz Austrije, GMBisGerryMendes iz Nizozemske i Balkan Fanatik iz Mađarske.
 
Ulaz za sve posjetitelje događanja na Bundeku je slobodan.
*u slučaju kiše odgađa se na 8.5.2011.
 
 
Više informacija o događanju možete pronaći na stranicama Delegacije EU
 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.