English
Mapa webaKontakt

Krenula kupališna sezona na otvorenim bazenima i gradskim kupalištima

Zagreb, 10. lipnja 2022.
 
                                                                                                       
Objava za medije:  Krenula kupališna sezona na otvorenim bazenima i gradskim kupalištima
 
 
Kupališna sezona na jezerima Bundek i Jarun te na vanjskim bazenima Sportskog parka Mladost  službeno je krenula 1. lipnja, a u subotu 11. lipnja građanima svoja vrata otvara i vanjski bazen SRC Šalata.
 
Službeno radno vrijeme kupališta na Bundeku i Jarunu je radnim danom od 10:00 do 18:00 sati a vikendom od 10:00 do 19:00 sati budući da u tom vremenskom periodu na plažama gradskih kupališta dežuraju licencirani spasioci te je u istom periodu dostupna prva pomoć i dežurni liječnik. Radno vrijeme vanjskih bazena za građanstvo u sklopu Sportskog parka Mladost je radnim danom od 12:00 do 18:00 sati a vikendom i blagdanom od 10:00 do 19:00 sati. Na Šalati je bazen  za građanstvo otvoren radnim danom od 13:30 do 18:00 sati te vikendom i blagdanom od 11:00 do 19:00 sati. 
 
U sezoni 2022. za kupanje su otvorene sve plaže jezera Jarun i Bundek. Ispitivanja kakvoće vode za kupanje provoditi će se redovito, a u skladu sa zakonskim propisima. Ispitivanja obavlja Gradski ured za zdravstvo u suradnji sa Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „dr. Andrija Štampar“.
 
Cijena ulaznice na bazenima za odrasle osobe iznosi 20,00 kn, dok je cijena za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom 10,00 kuna. Postoji mogućnost kupnje dnevnih, mjesečnih i godišnjih ulaznica, a detaljan cjenik možete pronaći na linku.
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.