English
Mapa webaKontakt


Prvenstvo Grada Zagreba u ribolovu

 
U subotu 07.05. i u nedjelju 08. 05. na Sjevernoj obali Regatne staze RŠC Jarun održat će se  I. kolo ZG lige i Prvenstvo Grada Zagreba u lovu ribe udicom na plovak. Organizator ovih natjecanja je Savez športsko ribolovnih društava Grada Zagreba.
 
U l. kolu ZG lige nastupit će ukupno 75 sudionika, i to 10 ekipa seniora, 13 juniora i juniorki i 19 kadeta i kadetkinja. Program započinje u 8:00 sati.
 
Na Prvenstvu Grada Zagreba u nedjelju, sudjelovati će ukupno 75 sudionika, i to 10 ekipa seniora, 2 ekipe seniorki, 4 ekipe juniora i 1 ekipa juniorki.
Natjecanje ima ekipni karakter, a ekipu čine 3 natjecatelja i vođa ekipe, a uz pobjedničke ekipe proglasiti će se i pojedinačni sveukupni pobjednici kao prvaci Grada Zagreba za 2011. godinu.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.