English
Mapa webaKontakt


Sajam mogućnosti na Jarunu

U petak 20. svibnja 2011. godine, od 9:30 - 13:00 sati, na RŠC Jarun će se održati Sajam mogućnosti.

Na Sajmu se očekuje dolazak oko 1500 učenika 4-ih razreda osnovnih škola s područja Črnomerca, Susedgrada, Trnja, Novog Zagreba, Brezovice i Dubrave.

Sajam organizira Policijska uprava zagrebačka, Odjel prevencije, u suradnji s Gradom Zagrebom. Osnovna zamisao organiziranja i provedbe Sajma mogućnosti je predstavljanje športskih klubova, kulturno-umjetničkih društava i drugih udruga, koji na taj način nude svoje sadržaje, s ciljem uključivanja što većeg broja djece u izvannastavne aktivnosti.

Na Sajmu će svoje programe djeci prezentirati 30-ak udruga. Tijekom Sajma održat će se atletske utrke za učenice i učenike. Za 60 prvoplasiranih osigurane su prigodne majice dok su za pobjednike (3 prvoplasirana po kategoriji) osigurane vrijedne nagrade.
  
Više informacija možete pronaći na stranici MUP RH PU Zagrebačka
 

 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.