English
Mapa webaKontakt

Počinju prijave i upisi na tečajeve plivanja na gradskim bazenima SP Mladost, BK Utrine i Bazen Jelkovec

Počinju prijave i upisi na tečajeve plivanja na gradskim bazenima SP Mladost, BK Utrine i Bazen Jelkovec 
 
Ustanova Upravljanje sportskim objektima kao i svake godine na svojim objektima organizira niz prigodnih programa među kojima su i tečajevi učenja i usavršavanja plivanja za djecu i odrasle. Upisi u programe na bazenima Sportskog parka Mladost i Bazena Jelkovec kreću od ponedjeljka 23. kolovoza dok se za programe edukacije i rekreacije koji se odvijaju na bazenima Bazenskog kompleksa Utrina možete upisati od 30. kolovoza 2021. godine.
Riječ je o programima obuke plivanja namijenjenima potpunim plivačkim početnicima svih generacija kao i programima usavršavanja plivanja za djecu i odrasle te programu korektivnog zdravstvenog vježbanja u vodi.
 
Djeca uče plivati u manjim grupama uz provjerene stručnjake - trenere, kroz igru i zabavu u plitkom bazenu, a važno je napomenuti da su grupe homogene i prilagođene uzrastu i stupnju znanja djeteta. Programi za odrasle pomažu neplivačima da se oslobode straha, što je najčešće slučaj kod mnogih polaznika, i proplivaju bez obzira na godine a nakon odrađenog tečaja svi već mogu plutati bez pomagala.
 
Informacije, predbilježbe i upisi u navedene programe građani mogu obaviti na brojeve telefona: Sportski park Mladost 01 3658 553, Bazenski kompleks Utrine   01 6421 400 te Bazen Jelkovec 01 6421 460. Više informacija o samim programima i terminima potražite na linku:  https://www.sportskiobjekti.hr/default.aspx?id=182.
 
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.