English
Mapa webaKontakt

Od sutra kreće online prodaja karata za Skijalište Sljeme

Od srijede 10. veljače kreće online prodaja karata za Skijalište Sljeme, a karte će biti moguće kupiti na web stranici https://sljeme.axess.shop.
 
Zbog važećih epidemioloških mjera u prodaju se puštaju samo dnevne karte i to 1000 karata u dnevnom te 600 karata u noćnom terminu kojeg, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, do daljnjeg neće biti. Nakon preuzimanja „bona“  karte se mogu podignuti na blagajnama skijališta Sljeme a nakon preuzimanja karte, sve buduće transakcije se mogu raditi direktno na webu te ne treba više ići na blagajne.  Karte se mogu kupiti za bilo koji datum, ali samo u trajanju za taj određeni datum.
 
Pored online prodaje karata iste će se moći kupiti i na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade te novoj blagajni koja će biti postavljena na vrhu pored nove gornje stanice gondole.
 
Kao što je već napomenuto noćnog skijanja do daljnjeg nema a Crveni spust je zbog natjecanja zatvoren u vremenu:

11.02.2021. (četvrtak) od 7:00 do 13:00 sati
12.02.2021. (petak) od 7:00 do 13:00 sati
 
Ostale staze rade normalno za građanstvo od 9:00 do 16:00 sati.
 
Cijene dnevnih karata subotom i nedjeljom su 50 kuna za djecu do 15 godina, 70 kuna za seniore iznad 65 godina te 100 kuna za odrasle. Radnim danom karta za djecu košta 40 kuna, za seniore 50 kuna te  70 kuna za odrasle. Cijene za noćno skijanje koje se odvija utorkom i četvrtkom od 19:00 do 22:00 sati su 70 kuna za odrasle, 40 kuna za djecu i 50 kuna za seniore, a od ove sezone čip kartica u iznosu od 30 kuna se kupuje i ostaje u trajnom vlasništvu korisnika.
 
Sa Skijališta podsjećaju korisnike da su obavezni pridržavati se svih propisanih epidemioloških mjera.
 
Sva pitanja i pohvale vezano uz Skijalište Sljeme moguće je uputiti na mail skijalište.sljeme@sportskiobjekti.hr.
 
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.