English
Mapa webaKontakt


56. Međunarodni lipanjski turnir u preponskom jahanju na Hipodromu

Međunarodno konjičko natjecanje Lipanjski turnir u Zagrebu priređuje se od 1955. godine i natjecanje je s najdužom tradicijom među konjičkim natjecanjima u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe.

Na programu su 22 utakmice u četiri dana (16.06. - 19.06.). Turnir počinje u četvrtak, a u petak je Dan Konjičkog kluba Zagreb i utakmica Memorijal „Josipa Koblara“, u subotu je Dan Hipodroma Zagreb  i utakmica Zagrebački derby „Radoslava Cimermana“ u sjećanje na legende hrvatskog konjičkog sporta, a u nedjelju je dan Grada Zagreba i utakmica za Pehar Grada Zagreba.

Ovogodišnji 56. Međunarodni lipanjski turnir je u organizaciji Konjičkog kluba Zagreb, Gradskog ureda za kulturu i šport grada Zagreba, Zagrebačkog konjičkog saveza i Podružnice za upravljanje sportskim objektima PJ Hipodrom Zagreb.
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.