English
Mapa webaKontakt


Prvenstvo Hrvatske u preponskom jahanju

Na zagrebačkom Hipodromu, u organizaciji Konjičkog Kluba Karoca, od 20. (četvrtak) do 23. (nedjelja) rujna 2012. godine, održati će se Prvenstvo Hrvatske u preponskom jahanju.
 
Turnir će svaki dan počinjati u 09.00 sati, a na njemu će sudjelovati natjecatelji iz cijele Hrvatske. Slobodno preponsko jahanje olimpijska je disciplina konjičkog sporta, nesumnjivo i najpopularnija.
 
Stoga je ovo još jedna prilika za sve ljubitelje konja i konjičkog sporta da provedu vikend na prekrasnom zagrebačkom Hipodromu prateći natjecanja u preponskom jahanju.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.