English
Mapa webaKontakt


Ski vikendi na Sljemenu

Otvaranjem skijaške sezone, hoteli na Sljemenu pripremili su za svoje goste i posjetitelje posebnu ponudu - mini ski vikend na Sljemenu.

Ukoliko još ove godine niste imali priliku skijati na Sljemenu, a ujedno ste se zaželili i odmora od svakodnevne rutine, pozivamo Vas da to učinite u jednom od naša dva hotelska objekta - Tomislavcu ili Snježnoj kraljici.

Očekuje vas ljubazno osoblje koje će vas dočekati sa pićem dobrodošlice, autohtona kuhinja i dodatni sadržaji. Ponuda ujedno uključuje i dnevnu skijašku kartu, a skijati se možete na skijaškim stazama Crveni spust i Bijela livada, od 09:00 - 16:00 sati.

Više informacija:

Mini ski vikend - Hotel Tomislavov dom
MIni ski vikend - AK Snježna kraljica


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.