English
Mapa webaKontakt


Dani kestena na Sljemenu

 
Hotel Tomislavov dom i Apartmanska kuća Snježna kraljica pozivaju Vas na Dane kestena na Sljemenu!
 
23.10. i 30.10.2011. 

Neće to biti uobičajena nedjelja u restoranu Snježne kraljice – uz već tradicionalnu ponudu obiteljskog ručka na švedskom stolu nuditi ćemo vam i posebno pripravljena jela s kestenima, i to u pravom jesenskom ambijentu! 

U hotelu Tomislavov dom također Vam nudimo izbor jela od ovog glasnika jeseni.

Na meniju će se naći i Krem juha od kestena, Krem juha od gljiva, Sljemenski rižoto sa gljivama i kestena, Tjestenina u umaku od gljiva, Pureća rolada sa žara punjena kestenima, Teleći medanjoni u umaku od kestena, Pjenica od čokolade i kestena, Rolada od kestena....

Dani kestena u hotelu Tomislavov dom i AK Snježna kraljica su 23.10. i 30.10.2011. godine.

Više informacija i detaljne menije možete pronaći na stranici sljeme.hr

 
 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.