English
Mapa webaKontakt


Promocija Nestea šljiva čaja na klizalištu Šalata

Video disco klizalište na Šalati postalo je prava oaza darivanja naših dragih korisnika. Uz već spomenuto darivanje Rosal lip balm-ovima, od prošlog vikenda možete uživati i u Nestea ledenom čaju od šljive.

Nestea šljiva je zimski predstavnik Nestea ledenih čajeva, te se radi o okusu koji je aktualan samo tijekom zime. Okus i miris Nestea šljive osvježiti će vam, ali i zagrijati zimske dane. Pozivamo Vas da u klizanju na Šalati uživate uz besplatni Nestea šljiva čaj i to u sljedeće dane:
  • petak, 09.12. - od 17:00 - 20:00 sati,
  • subota, 10.12. - od 18:00 - 22:00 sata,
  • petak, 16.12. - od 17:00 - 20:00 sati,
  • subota, 17.12. - od 18:00 - 22:00 sata,
  • petak, 23.12. - od 17:00 - 20:00 sati.

Više informacija o promociji možete naći na facebook stranici
 Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.