English
Mapa webaKontakt


Adria Air Race na Jarunu

Međunarodna akrobatska utrka zrakoplova, Adria Air Race 2012 održat će se u subotu 9. lipnja 2012. godine na Jarunu.
 
Jedna od glavnih karakteristika ovog sporta je njegova atraktivnost za gledatelje, zato ne čudi što je prošlogodišnju utrku, koja je održana u Zadru,  prenosio i više puta reprizirao Eurosport.
 
Na Adria Air Race 2012 u Zagrebu nastupiti će ponajbolji svjetski akrobatski piloti koji će svoje vještine pokazati iznad Jarunskog jezera, na svega nekoliko metara od publike.
 
Osim spektakla na nebu, pripremljen je program  i  na zemlji -  od 10.00 sati posjetitelji će moći razgledati izložene avione i oldtimere.
 
U 13.00 sati skokovima padobranaca, letom helikoptera i niskim prelijetanjem vojnog i putničkog zrakoplova, najavljuje se ono najinteresantnije, utrka najboljih akrobatskih pilota.
 
Grad Zagreb i RŠC Jarun su po prvi puta domaćini ovakve sportske manifestacije koja će zasigurno privući veliki broj posjetitelja, kako domaćih tako i inozemnih.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.