English
Mapa webaKontakt


Podružnica uključena u akciju Za ljepši grad

Radio Antena Zagreb, u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom i uz podršku Grada Zagreba,  treću godinu za redom organizira akciju „Za ljepši grad“ u kojoj građani, sportaši i estradne zvijezde uređuju zagrebačke parkove, dječja igrališta, vrtiće i zelene površine u Zagrebu.
 
Ove subote, 21. travnja 2012., od 10.00 sati počinje uređivanje sportskog centra Ravnice. Urediti će se mali dječji park, stolovi za stolni tenis, obojati golovi i konstrukcije koševa, postaviti nove table, obruči i mreže,  kao i iscrtati igralište.
 
U Akciju se uključuje i Podružnica Upravljanje sportskim objektima s ciljem podizanja svijesti i promjenu navika građana, kako bi osigurali ljepši i ugodniji boravak u svakom kvartu našeg lijepog Grada.
 
Pozivamo sve građane da i svojim doprinosom i dolaskom na Sportski centar Ravnice u Aleji Antuna Augustinčića broj 8, podrže Akciju, ali i da se zabave uz program Antene Zagreb.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.