English
Mapa webaKontakt


Grad obnavlja skate park na RŠC Jarun

Grad Zagreb krenuo je u obnovu dotrajaloga skate parka na Jarunu. Radovi su započeli 16. travnja 2012.godine, a završetak obnove planiran je za 90 dana.

Skateboarding (u nas poznat i kao skejtanje) naziv je za ekstremni sport u kojem osoba (skejter) stoji na posebnoj dasci s kotačima na dvije osovine (skateboardu ili skejtu) te pritom izvodi razne trikove. Sam naziv dolazi od dvije engleske  riječi: skate, što znači "klizati" te board, što znači "daska".
 
Porast interesa,naročito kod mladih, za „adrenalinske“ sportske sadržaje prepoznat je,  kako u  Podružnici Upravljanja sportskim objektima tako i u Gradu,  pa se  krenulo u obnovu i proširenje skate parka na Jarunu.
 
Po završetku radova imati ćemo jedan od najboljih skate parkova na ovim prostorima.

Fotogalerija skate parka prije početka uređenja

sp1(2).jpg
sp2.jpg
sp3.jpg
sp4.jpg
sp5.jpg

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.