English
Mapa webaKontakt


Prvi Zagreb Adventure festival na Jarunu

Na prostoru RŠC Jarun, 12. i 13.svibnja 2012.godine , održati  će se 1. Zagreb Adventure festival u organizaciji agencije Avanturist.

Festival je zamišljen kao prezentacija svih vrsta aktivnog odmora, sportova i rekreacije na otvorenom.  

Dio sadržaja, poput slobodnog penjanja, leta balonom ili zmajem, tandem skokovi padobranom wakeboard i discovery ronjenje moći će se besplatno isprobati uz stručno vođenje i pomaganje.

Prezentacija sportova odvijati će se kroz profesionalna natjecanja, natjecanja za djecu i početnike te demonstracije prvaka. Prezentirati će se programi u slijedećim kategorijama:  zemlja(biciklizam, paintball, sportsko penjanje, jahanje, streličarstvo, skateboard i rollanje), zrak (balonaštvo, zmajevi na motorni pogon, zmajarenje, laki avioni i paragliding) i voda (ronjenje, kayak & kanu, rafting, stand up paddling, wakeboard i jedriličarstvo).
 
Tijekom Festivala održat će se i Adventure Film & Video Festival na kojem će biti prikazani filmovi na temu pustolovina i amaterski video i filmski uradci, kao i prezentacije i predavanja poznatih pustolova i ekspedicija.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.