English
Mapa webaKontakt


Iskon u suradnji s Podružnicom obnavlja stolnoteniske stolove na Jarunu i u Trnskom

Iskon u suradnji sa Zagrebačkim holdingom, podružnica Upravljanje sportskim objektima, započinje obnovu stolnoteniskih stolova na otvorenom, na Jarunu i u Trnskom. Riječ je o ukupno 12 stolova koji su trenutno u lošem stanju i neprikladni za igranje, a nanošenjem specijalnih materijala prilikom obnove omogućit će se veća otpornost na vanjske uvjete, a time i duže trajanje stolova.
 
Osim obnove postojećih betonskih stolova Iskon planira tijekom ljeta postaviti pomične profesionalne stolove na raznim lokacijama u Zagrebu. Popis lokacija bit će poznat do kraja lipnja. Iskonovci pozivaju sve neprofitne organizacije kao i vlasnike različitih površina u gradu koji su voljni ustupiti mjesto za postavljanje stola i tako omogućiti igranje svima koji to žele, da im se jave putem Facebooka. Iskon je otvorio natječaj za dodjelu stolova i stolnoteniske opreme, a svatko tko se prijavi treba navesti lokaciju koju namjerava ustupiti te uvjeriti Iskonovce da je lokacija prikladna, dostupna za sve te da može privući igrače. Sličan projekt popularizacije stolnog tenisa provodi se od 2012. godine u Velikoj Britaniji pod nazivom Pingengland.
 
Visokokvalitetne profesionalne stolnoteniske stolove Iskon će također donirati dječjim domovima u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci kao i SOS dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.
 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.