English
Mapa webaKontakt


Na Jarunu Državno prvenstvo u kajaku i kanu

Od petka, 24. kolovoza 2012., s početkom u 16.00 sati, do nedjelje 26. kolovoza 2012., na vodama RŠC Jarun održati će se Državno prvenstvo Hrvatske u kajaku i kanu na mirnim vodama.
 

Na ovom trodnevnom natjecanju nastupiti će 16 klubova i 228 natjecatelja svih dobnih kategorija. Regatna staza jarunskog jezera ovoga vikenda biti će mjesto najneizvjesnijeg Državnog prvenstva do sada, smatraju u Savezu koji je organizator natjecanja.
 
Dođite na Jarun uživati u lijepom vremenu, kvalitetnim utrkama, a bodrenjem podržite kajakaše i kanuiste u postizanju što boljih rezultata.
 Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.