English
Mapa webaKontakt


Otvaranje skate parka na Jarunu

U sklopu programa obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti 2012., u subotu 22. rujna 2012. godine, na Jarunu će se otvoriti novo obnovljeni skate park. Obnova Parka je počela u proljeće  i na zadovoljstvo sviju završila u predviđenom roku. Obnovu je u cijelosti financirao grad Zagreb.
 
Subota je dan proglašen  „Danom bez automobila“ u sklopu kojeg će se  na Jarunu provesti akcija „Vozač dana-vožnja na rolama, skate-u i bike-u“ , a zamišljena je da roleri, bikeri i skateri demonstriraju svoje vještine u novo obnovljenom parku kako bi potaknuli mlade na bavljenje ovim sportovima
i na korištenje novog skate parka.
 
Otvaranje Parka predviđeno je za 14.00 sati i očekuje se da će ga otvoriti Gradonačelnik grada Zagreba, gospodin Milan Bandić.

Fotogalerija

skate park 1.jpg
skate park 2.jpg
skate park 3.jpg
skate park 4.jpg
skate park 5.jpg

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.