English
Mapa webaKontakt


Humanitarna akcija Terry Fox Run nije završena

Više od 10.000  Zagrebčana okupilo se u nedjelju,  23.  rujna 2012. godine,  na RŠC Jarun,  kako bi podržali humanitarnu akciju Terry Fox Run, koja se po trinaesti put za redom održava u Zagrebu,  na Jarunu.
 
I ovaj puta su se naši sugrađani trčanjem, rolanjem, vožnjom bicikla i kupnjom majica aktivno uključili u prikupljanje sredstava potrebnih za borbu protiv raka, a koja su ove godine namijenjena Institutu Ruđer Bošković i Klinici za dječje bolesti u Zagrebu u Klaićevoj.

Svi oni građani koji su propustili sudjelovanje u akciji na Jarunu, a žele je podržati, donaciju mogu dati pozivom na broj  060 800 400 .
 
Hvala svima koji su učestvovali i podržali humanitarnu akciju Terry Fox Run.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.