English
Mapa webaKontakt


Na Bundeku obilježen svjetski dan "Školskog mlijeka"

U srijedu, 26. rujna 2012. godine, djeca iz preko 100 zemalja  diljem svijeta proslavila su Svjetski dan školskog mlijeka.
 
Prvi Svjetski dan školskog mlijeka obilježen je u rujnu 2000. godine i od tada je postao godišnji događaj koji se slavi u mnogim zemljama svijeta.
 
Promicanje ideje o važnosti konzumiranja mlijeka i mliječnih obroka u školi, ali i na zdravstvene dobrobiti koju ta konzumacija nosi, razlog je proglašenja Svjetskog dana školskog mlijeka.
 
U Zagrebu, u parku Bundek, od 10.00 do 13.00 sati, djeca zagrebačkih škola i vrtića obilježila su Svjetski dan školskog mlijeka igrom, pjesmom i plesom, a predstavila su i svoje likovne i literarne radove. U sklopu manifestacije provela  se i humanitarna akcija: Hrvatski mljekari  daruju djecu Doma u Nazorovoj.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.