English
Mapa webaKontakt


Sedam i pol kilometara oko Jaruna

U  Zagrebu, 29. rujna 2012. godine održati će se „We Run Zagreb 2012“ utrka, jedna od najvećih i najmasovnijih rekreativnih utrka na svijetu. 

We Run utrke za cilj imaju potaknuti, podržati i povezati trkače diljem svijeta.
 
Zagrebačka We Run utrka ove godine se trči na RŠC Jarun, trasom koja vodi oko Malog i Velikog jezera, dužine sedam i pol kilometara.
 
Start utrke najavljen je za 17.30 sati, a na njemu se očekuje oko tisuću natjecatelja među kojima i poznata imena iz sportskog i društvenog života.
 
Na dan utrke, 29.rujna 2012. g., na području RŠC Jarun biti će zatvoren  promet za sva motorna vozila.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.