English
Mapa webaKontakt


Svjetski dan zaštite životinja

U subotu, dana 6. listopada 2012. godine, od 10:00do 17:00 sati, prijatelji životinja moći će prisustvovati obilježavanju Svjetskog dana zaštite životinja u zagrebačkom parku Bundek, u organizaciji Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo grada Zagreba.
 
Svjetski dan zaštite životinja obilježava se od 1931. godine, a ove godine obilježiti će se u više od sedamdeset zemalja širom svijeta. Obilježavanje ovog dana ima za cilj kod građana pobuditi zalaganje za dokidanje iskorištavanja i patnje životinja, udomljavanje napuštenih životinja i prijavljivanje zlostavljanja i zanemarivanja životinja.
 
To su samo neki od načina  kako se može doprinositi stvaranju boljeg svijeta za životinje s kojima dijelimo život na Zemlji.
 
 


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.