English
Mapa webaKontakt


Međunarodni softball turnir - Ball game

U petak, 12. listopada 2012. godine na terenima softball centra, na RŠC Jarun, počinje drugi međunarodni turnir u softballu pod nazivom Ball Game. Turnir počinje u 18.00 sati i prvi dan će se odigrati  tri utakmice .

U subotu je na rasporedu sedam utakmica, a prva počinje u 10.00 sati. Za polufinalne utakmice rezervirana je nedjelja, s početkom u 09.00 sati, a odigravanje finala je na rasporedu u 13.00 sati. Na turniru će osim klubova iz Hrvatske nastupiti i softball reprezentacije nama susjednih zemalja Slovenije i Mađarske.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.