English
Mapa webaKontakt


Zagreb Karate fest - Top Ten

U subotu, 20. listopada 2012. godine u 19.30.sati,  u Domu sportova - dvorana II,  održati će se 10. Zagreb Karate fest - Top Ten pod motom: „Stop nasilju! Karate sportom protiv nasilja“.
 

Zagreb Karate Fest je otvoreno prvenstvo Zagreba za sve uzraste i natjecanje u sklopu kojeg se održava Top Ten za žene, ove godine deseti po redu, a na kojem će nastupiti najbolje svjetske karatašice. To je razlog da je ovo jedinstveno natjecanje u svijetu dobilo epitet najjačeg turnirskog natjecanja za žene u karate sportu.

Vašim dolaskom, u subotu 20. listopada u 19.30.sati u Dom sportova, ne samo da će te uživati u velikoj priredbi karate sporta , već će te i podržati  humanitarnu akciju  „ Stop nasilju! Karate sportom protiv nasilja“.
 
Ulaz na Zagreb Karate fest je besplatan!Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.