English
Mapa webaKontakt


Dani kestenja i portugisca na Bundeku

U subotu, 20. listopada 2012. godine,održati će se na Bundeku manifestacija "Prva kestenijada i portugizac na Bundeku" u organizaciji Grada Zagreba.
 
U vremenu od 11 do 18 sati,  posjetitelji će na Bundeku imati prilike probati kestene koje će peći dvadesetak zagrebačkih kestenjara i besplatno ih dijeliti posjetiteljima. Svoja će vina predstaviti vinari iz udruga "Zagrebačko vinogorje" i "Portugizac Plešivica".

Na Bundeku će nastupiti više kulturno-umjetničkih društava i Zagrebačke mažoretkinje, a najmlađi posjetitelji imat će priliku voziti se kočijama i vlakićima.
 
Lijepo vrijeme koje je najavljeno za vikend, jedan je od razloga da u subotu posjetite zagrebački Bundek i probate kestene i portugizac.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.