English
Mapa webaKontakt


24. Kepertov memorijal

Veliko jarunsko jezero će se dana 27. i 28. listopada 2012. godine zabijeliti od jedara i jedrilica koje će nastupiti na 24. Kepertovom memorijalu. Regata koja se tradicionalno održava u rujnu na Velikom jarunskom jezeru, ove godine je malo „zakasnila“, a razlog  je bio niži vodostaj u jezeru od onoga kojeg propozicije traže.
 
Na regati se takmiče jedrilice olimpijske klase Laser i jedrilice kadetske svjetske klase Optimist, a i ove godine sudionici regate su klubovi iz cijele Hrvatske, ukupno njih desetak, te oko 100 jedrilica.
 
Regata „Kepertov memorijal“ nazvana je u čast osnivača Yacht Cluba Zagreb, kapetana Ivana Keperta, koji je davne 1963. godine osnovao jedriličarsku sekciju pri „Narodnoj tehnici“ Gornji grad, pod nazivom „Vihor", iz koje je nastao današnji Yaht Club Zagreb.
 Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.