English
Mapa webaKontakt


Hladni dani otvaraju klizalište Šalata

Dolaskom prvih hladnih dana u Zagreb, otvara se i njegovo najpopularnije klizalište, Šalata. Otvorenje je planirano za subotu, 3. studenog 2012. godine i to u terminima od 10.30 do 12.00 sati, od 18.00 do 19.30 sati i od 20.30 do 22.00 sata.

Nekoliko proteklih godina, odlična glazba i dobre projekcije na video-zidu privukle su veliki broj klizača na led Šalate. Šalata je postala mjesto večernjeg izlaska i dobre zabave, te nema razloga da to i ne ostane.

Raspored rada klizališta je:
  • srijedom, četvrtkom i petkom od 18.00 do 19.30 sati,
  • subotom, nedjeljom i blagdanima od 10.30 do 12.00 sati, od 18.00 do 19.30 sati i od 20.30 do 22.00 sata.
Blagdanska dešavanja na Šalati  su nešto što ne bi trebalo propustiti, zato ćemo Vas o svemu na vrijeme informirati na našim web stranicama.

Na kraju najbolja vijest, cijene karata se nisu mijenjale - iste su kao i protekle sezone! Radnim danom, te subotom i nedjeljom u jutarnjim terminima cijena ulaznice iznosi 15,00 kn, a posudba klizaljki 15,00 kn. Subotom i nedjeljom u posljepodnevnom i večernjem terminu cijena ulaznice je 20,00 kn, a ista je cijena i za posudbu klizaljki.
 
Posjetite našu fun facebook-u stranicu.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.