English
Mapa webaKontakt


Taekwondo turnir Zagreb Croatia Open 2012

Kao i prijašnjih godina, prvi dani studenog su tradicionalno određeni kao dani održavanja najjačeg turnira u taekwondou u Hrvatskoj, pod nazivom „Zagreb Croatia open“. Ove godine se održava po 18. put, a u organizaciji Hrvatskog i Zagrebačkog taekwondou saveza,  pod pokroviteljstvom Zagrebačkog športskog saveza. Turnir će se održati 10. i 11. studenog 2012.godine u Domu sportova - Dvorana II.
 
U dva dana turnira nastupit će 1407 takmičara svih kategorija, okupljenih u 203 kluba iz 34 zemlje. Nesumnjivo najveći događaj u taekwondou u Hrvatskoj, ove godine će okupiti i najveći broj natjecatelja do sada.
 
Ulaganje u sustave suđenja korištenjem sistema elektronskog bodovanja, video replay sustava, live streaminga, danas ovaj turnir stavlja u sam vrh europskih natjecanja te vrste. Naporima organizatora ovaj jaki državni turnir postao je regionalno poznatim događajem, koji je uspio stati uz bok najjačih europskih turnira i s pravom držati svoje mjesto na ETU-ovom kalendaru.
 
Dolaskom ovog vikenda u Dom sportova zasigurno ćete uživati u vrhunskoj taekwando priredbi, ulaz je slobodan.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.