English
Mapa webaKontakt


26. polumaraton "Ivan Starek" na Jarunu

U nedjelju,  11. studenog 2012., na zagrebačkom Jarunu održava se 26. polumaraton "Ivan Starek". To je utrka s dugom tradicijom, a  nosi ime po Ivanu Stareku, organizatoru ove utrke, koji je i sam bio maratonac i član AK Veterana.

Polumaraton Starek u ovogodišnjem izdanju ujedno je  i Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u polumaratonu za 2012. godinu i utrka kojom završava New Balance cestovni kup. Start glavne utrke je 11. 11. u 11 sati. Osim glavne utrke na 21 km održat će se i 5. Juniorska utrka "Ivan Starek" (5 km) koja će imati start 10 minuta prije glavne.
 
U subotu, dan prije polumaratona, svoju će utrku održati brzi hodači. Provesti dio narednog vikend na Jarunu zasigurno nije izgubljeno vremena.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.