English
Mapa webaKontakt


20. Memorijalni turnir "Antun Tova Stipančić"

Jubilarni  20. memorijalni međunarodni stolnoteniski turnir Antun Tova Stipančić održat će se od 16. do 18. studenoga 2012. god. u dvoranama br. 2 i 3 Doma sportova u Zagrebu – Trg Krešimira Ćosića 11., u organizaciji Zagrebačkog stolnoteniskog saveza.
 
Turnir se svake godine  organizira u sjećanje na „zlatnu ljevicu“ hrvatskog i svjetskog stolnog tenisa,  velikog sportaša, stolnoteniskog genijalca Antuna Stipančića , osvajača  27 zlatnih, srebrnih i brončanih medalja na prvenstvima svijeta i Europe. Antun Tova Stipančić je pripadao svijetu, a svojom osobnošću i postignutim sportskim rezultatima ostavio je neizbrisivi trag i postao dijelom stolnoteniske i sportske povijesti.
 
Ovaj  međunarodni stolnoteniski turnir kroz 19 godina održavanja prerastao je u jedno od najkvalitetnijih i najmasovnijih stolnoteniskih natjecanja u ovom dijelu Europe.
 
Za ovogodišnji međunardoni turnir, jubilarni 20. Memorijal „Antun Tova Stipančić“,  svoje sudjelovanje prijavilo je  više od 500 stolnotenisača iz Hrvatske i  15 zemalja Europe i svijeta.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.