English
Mapa webaKontakt


Škola klizanja za odrasle na klizalištu Velesajam

U organizaciji Zagrebačkog klizačkog saveza, organizirana je škola umjetničkog klizanja za odrasle na klizalištu Velesajam.

Treninzi se održavaju svake subote u večernjem terminu od 21:00 - 22:45 sati. Trening se sastoji od kondicijskog treninga, koji uključuje zagrijavanje i istezanje, te treninga na ledu.

Program provode iskusni i licencirani treneri klizanja, a program je namijenjen ženama i muškarcima starijima od 18 godina.

Više informacija možete dobiti na broj telefona 01/6398-554 i na službenoj web stranici saveza.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.