English
Mapa webaKontakt


Pozitivan koncert u Domu sportova

U Velikoj dvorani Doma sportova u subotu, 01. prosinca, održati će se Pozitivan koncert, osmi puta za redom.  

Ovaj najveći domaći dvoranski rock koncert u organizaciji Udruge HUHIV i Los Angeles agencije, kojim se obilježava Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, po drugi puta će se održati u Domu sportova.

U svojih je sedam godina postao jedno od najvažnijih glazbenih događanja u godišnjem kalendaru i jedan od najmasovnijih koncerata u regiji uopće.

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Uz sve, primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladim osobama te osobama s rizičnim ponašanjem.

Prošle godine Velika dvorana bila je rasprodana, a organizatori isto očekuju i ove godine, obzirom na jak postav izvođača koji vas ove subote očekuje u Domu sportova.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.