English
Mapa webaKontakt


Završnica MNT Kutija šibica

Nakon gotovo mjesec dana odigravanja, najpoznatiji malonogometni turnir u Hrvatskoj, Kutija šibica ulazi u svoju završnicu.

Kao i svake godine u blagdansko vrijeme, tradicionalno će se odigravati završnica turnira Kutija šibica, čiji je ukupni nagradni fond 150 tisuća kuna.

Najzanimljivije utakmice biti će zasigurno one četvrtfinalne koje se odigravaju na Štefanje, 26. prosinca. Prva utakmica na rasporedu je u 15:30 sati, dok će se zadnja utakmica odigrati u 21:15 sati.

U četvrtak, 27. prosinca, od 16:30 do 20:00 sati na rasporedu su polufinalne utakmice. Četvrtfinalne i polufinalne utakmice odigravaju se u Domu sportova, Dvorana 2. Cijena ulaznice je 30,00 kuna.


Finale Kutije šibica 2012

Finalne utakmice ovogodišnje Kutije šibica održati će se u petak, 28. prosinca. Program će započeti u 15:20 sati, kada će se za treće mjesto boriti momčadi veteranskog turnira, a završiti će velikim finalom glavnog turnira koji je na rasporedu u 18:15 sati.

Dvorana 2, Doma sportova mjesto je koje u petak svakako morate posjetiti ukoliko želite gledati najbolje malonogometne momčadi ovogodišnje Kutije.


Program finalnog dana

15:20 - utakmica za 3. mjesto veteranskog turnira
16:20 - utakmica za 3. mjesto glavnog turnira
17:20 - finalna utakmica veteranskog turnira
18:15 - finalna utakmica glavnog turira


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.