English
Mapa webaKontakt


U Domu sportova otvoreno Europsko prvenstvo u klizanju

U srijedu, 23. siječnja 2013. godine pred više od 3 000 gledatelja na klizalištu Doma sportova svečano je otvoreno Europsko prvenstvo u umjetničkom klizanju kojem je Zagreb domaćin četvrti puta.
 
U programu na ledu u režiji Krešimira Dolenćića našlo se više od sto hrvatskih klizača različitih dobnih kategorija, a među njima s posebnim programom i legende našeg klizanja Sanda Dubravčić-Šimunjak i Idora Hegel.
 
Prvenstvo traje do nedjelje 27. siječnja, a karte se mogu kupiti na blagajni Doma sportova.

Danas od 11:45 sati na rasporedu su bili natjecatelji i to u kratkom programu, a najveća zvijezda zasigurno je bio ruski predstavnik Evgeni Plushenko. U 19:00 sati na rasporedu je natjecanje parova u slobodnom programu.

Pregled atmosfere u ledenoj dvorani donosimo u fotogaleriji.europsko 1.JPG
euro6.JPG
euro5.JPG
euro3.JPG
euro4.JPG

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.