Proizvodi hrvatskog sela na Bundeku

Od petka, 11. travnja pa do nedjelje 13. travnja 2014. godine u Parku Bundek održati će se 13. po redu sajamska priredba Proizvoda hrvatskog sela.

Proizvodi Hrvatskog sela najznačajniji je seljački sajam u Hrvatskoj prema broju izlagača i ostvarenim rezultatima. Ove godine na sajmu se očekuje oko 350 izlagača iz svih krajeva Hrvatske koji će biti smješteni u velikom šatoru sa drvenom podnicom.

Očekuje se da će u tri dana sajam posjetiti oko 25.000 posjetitelja. Promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela, te opskrba potrošača s proizvodima do kojih se teže dolazi, kao i kultura i tradicija hrvatskog sela glavni su ciljevi ove priredbe.

Uz bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda kao što su domaći suhomesnati proizvodi, domaći sirevi, med i ostali pčelinji proizvodi, eko proizvodi, ulje i ocat, vina, rakije i likeri, te ostali prehrambeni proizvodi, posjetiteljima će se ponuditi i proizvodi tradicijskih obrta i kućne radinosti, bogat kulturno-umjetnički program, te VIII. Izložba hrvatskih pasmina domaćih životinja i VI. Bambino kup.

Pozivamo vas da ovaj vikend posjetite Bundek i uživate u sajmu - ulaz je besplatan!