English
Mapa webaKontakt


Rođendanska proslava Šegrta Hlapića u Domu sportova

U programu PBZ Zagreb Indoors-a jedan dan posvećen je i najmlađim tenisačima - Kids' Day.
 
Četvrtak, 07. veljače 2013. godine, dan je kad će najmlađi moći ostvariti svoj san i zaigrati sa ATP igračima na centralnom terenu. Mečevi počinju u 10.00 sati, a nakon igre uslijediti će podjela poklona, autograma i fotografiranje.
 
U popodnevnim satima u Dom sportova stiže Šegrt Hlapić da proslavi svoj 100. rođendan družeći se s najmlađima kroz igraonice, prikazivanje filmova i izložbe.
 
Druženje će pratiti Dječja televizija snimajući TV nastupe hrabrih izvođača, malih pjevača, plesača i recitatora.

Kraj rođendanske proslave rezerviran je za nastup Hlapića&družine koji će izvesti Hlapićev ples na centralnom terenu u 17.30 sati.
 
Za svu djecu u pratnji roditelja i u organiziranom posjetu ulaz na rođendansku proslavu je slobodan.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.