English
Mapa webaKontakt


Obilježen tradicionalni maskenbal na Šalati

Na klizalištu Šalata ove je nedjelje obilježen 23. po redu - Maskenbal na ledu.

Tijekom programa koji je trajao od 10:30-12:00 sati, na ledu je uz taktove domaće i strane glazbe klizalo više od 250 maski, a cijeli program vodila su naša dva DJ-a, Duix i Popov.

Sve zamaskirane klizače promatrao je žiri, koji je na kraju među svim maskama, izdvojio one koje su se po nečemu razlikovale od drugih. Cilj je bio nagraditi upravo one maske koje su djelo vrijednih ruku malih klizača i njihovih roditelja, baka, djedova.

Zahvaljujući našim dragim sponzorima i prijateljima koji su za najbolje maske pripremili bogate nagrade, podijeljene su tri glavne i 10 utješnih nagrada. Najbolja maska ovogodišnjeg maskenbala pripala je simpatičnoj obitelji koja se zamaskirala u junake iz popularnog filma Gospodari prstenova.

TIjekom programa svi klizači, mali i veliki, mogli su se zasladiti slatkim proizvodima i napitcima našeg sponzora Nestle-a, a nakon što su proglašene sve nagrade počastili smo se i krafnama.

Dijelić atmosfere donosimo u fotogaleriji


prva nagrada.jpg
druga nagrada.jpg
nagrada maskenbal 2013.JPG
maske.JPG
maske3.jpg
stand nesquik maskenbal.JPG
maska2.jpg
maska3.jpg
maska4.jpg
maska5.jpg

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.