English
Mapa webaKontakt


Spektakl na ledu za djecu i odrasle u Domu sportova

Novi spektakl na ledu za djecu i odrasle možete pogledati 19. veljače 2013. godine u 10:00, 15:00 i 18:00 sati i 20. veljače, u 10:00 i 13:00 sati na klizalištu Doma sportova.

Ovaj puta inspiracija za spektakl je nađena u knjizi „Čudnovate zgode Šegrta Hlapića“ koju je davne 1913. godine napisala velika hrvatska spisateljica Ivana Brlić Mažuranić .

Baletna glazba, raskošna rasvjeta, scenografija i kostimi, odvest će nas u šarenu zemlju u kojoj je baš sve moguće i u kojoj čudesna igra traje cijele dane.

Spektakularne vještine klizača i klizačica koji sve plesove izvode s nevjerojatnom hrabrošću i gracioznošću, dočarat će bajkoviti svijet koji je stvorila Ivana Brlić Mažuranić.

U ovom spektaklu na ledu sudjeluje oko stotinjak klizača i klizačica, a pridružit će im se i najbolja hrvatska klizačica svih vremena, Sanda Dubravčić Šimunjak, kao i Boris Martinec, danas najbolji klizač Hrvatske.

 

 

 

 

 
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.