English
Mapa webaKontakt


Novi sustav naplate za ulazak automobila na RŠC Jarun

Sve korisnike koji na prostor RŠC Jarun dolaze automobilima obavještavamo kako je na snazi novi, bolji i povoljniji sustav naplate ulaska na prostor centra.
 
Provedba Zakona o fiskalizaciji stvarala je problema na naplatnim rampama prilikom izlaska iz prostora RŠC-a, ponajviše zbog zastarjele opreme koju smo koristili, a nismo je bili u mogućnosti ubrzati, te je dolazilo do velikih gužvi.
 
Novi sustav naplate na Jarunu vršiti će se na naplatnim rampama prilikom ulaska u Jarun, a ne kao do sad prilikom izlaska, što će dovesti do potpune eliminacije prometnih čepova. U skladu s tim mijenjati će se i cijene, koje će biti povoljnije. 
 
Dnevna karta (jednokratni ulaz) iznosi 5 kuna radnim danom u vremenu od 06:00-21:00 sat, dok će vikendom i blagdanima u isto vrijeme iznositi  10 kuna. Noćna karta (jednokratni ulaz) u vremenu od 21:00-06:00 sati ostati će nepromjenjiva, dakle po cijeni od 10 kuna. Period slobodnog ulaska i izlaska od 15 minuta na prostoru RŠC-a se ukida.
 
Isti sustav naplate primjenjuje se i na naplatnim rampama prilikom ulaska u Sportski park Mladost. Dnevna karta (jednokratni ulaz) iznosi 5 kuna, a noćna karta (jednokratni ulaz) iznosi 10 kuna.  Cjenik naplate ulaska na RŠC Jarun

  Cjenik naplate ulaska na PJ Mladost


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.