Objekti Ustanove uvjerljivo najbolji u projektu Najbolje u Hrvatskoj 2014. - Izabrali građani u kategoriji SPORT

RŠC Jarun, ŠRC Šalata i SP Mladost, ove su godine izabrani, od strane građana Zagreba, među najbolje sportske destinacije u gradu Zagrebu u sklopu projekta Najbolje u Hrvatskoj 2014. - Izabrali građani, koje bi najčešće posjetili i preporučili turistima.

Brojne mogućnosti za rekreaciju na Jarunu izvrsnim je ocjenilo 48,85 % ispitanika, ŠRC Šalata je dobila 48,09 % glasova, dok je SP Mladost koji se nalazi na trećem mjestu izvrsnim ocijenilo 24,43 % ispitanika.

Ujedno, treba napomenuti kako su se u istoj kategoriji, od 8. do 12. mjesta smjestili još neki objekti kojima upravlja Ustanova, a to su: Hipodrom, Park Bundek, Dom sportova, bazen Utrina i KC Dražen Petrović.

Rezultati istraživanja i izbora građana dostupni su od 5. lipnja na portalu www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info i na mobilnoj aplikaciji bestCROATIA koja je već preuzeta na preko 19.000 mobilnih  Andriod i iPhone telefona.

Projekt NAJBOLJE U HRVATSKOJ – izabrali građani već četvrtu godinu zaredom daje preporuke građana Hrvatske što je najbolje u svakoj pojedinoj županiji lijepe naše Hrvatske, što pokazati i čime se pohvaliti turistima koji upravo stižu s drugog kraja zemlje ili svijeta.

U kategoriji najboljih prirodnih atrakcija u gradu Zagrebu, RŠC Jarun se nalazi na 4. mjestu, sa 26,72 % glasova, dok se Park Bundek smjestio na 7. mjesto sa 19,08 % glasova, što je u odnosu na prošlu godinu ipak blagi pad u ovoj kategoriji.

Ustanova zahvaljuje svim građanima koji su svoj glas dali upravo objektima kojima ona upravlja!