English
Mapa webaKontakt


Odmorko na bazenima Podružnice

Sljedeći tjedan svi školarci i srednjoškolci Grada Zagrebe odlaze na zaslužene proljetne praznike. Zajedno s praznicima, na gradskim bazenima Zimskog plivališta Mladost i bazena Utrina kreće i program "Odmorko proljeće 2013".

Odmorko će se odvijati u vremenu od 25. do 29. ožujka 2013. godine, i to:
  • Zimsko plivalište Mladost, od 09:30-12:30 sati, te
  • Bazen Utrina, od 09:00-11:00 sati.


Zbog provođenja programa Odmorko u sljedećem tjednu biti će promijenjeni termini rekracije za građane na ova dva bazena. Raspored termina na Zimskom plivalištu možete pogledati ovdje, a termini na bazenu Utrina počinjati će radnim danom od 11:30 sati, a ne kao inače od 09:00 sati. Od 02. travnja bazeni će raditi prema redovnom rasporedu.

Program Odmorko organizira Školski športski savez Grada Zagreba, te je besplatan za sve učenike osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba uz predočenje odgovarajućih iskaznica.

Svim školarcima i srednjoškolcima želimo ugodne proljetne praznike.


 
Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.