English
Mapa webaKontakt


Radno vrijeme za uskršnji vikend

Za nadolazeći uskršnji vikend mnogi građani spojiti će koji dan više i potražiti odmor što dalje od svojih ureda i svakodnevnih obaveza. Ukoliko ste ipak vikend odučili provesti u gradu, donosimo pregled radnih vremena naših objekata, te pokoju ideju kako iskoristiti ovaj vikend što kvalitetnije.

Rekreacija za uskršnji vikend

Ukoliko želite uživati još koji dan u klizanju, svakako to učinite danas i sutra, jer 30.03.2013. završava klizačka sezona na klizalištima Velesajam i Dom sportova.

Unutarnji bazeni Podružnice, Zimsko plivalište Mladost, bazen Utrina i SP Mladost, 30.03.2013. godine biti će zatvoreni, ali rekreacija će biti moguća za Uskrsni ponedjeljak i to prema sljedećem rasporedu:
  • Zimsko plivalište Mladost - od 12:00 do 20:00 sati;
  • Bazen Utrina - od 15:00 do 20:00 sati i
  • SP Mladost - od 10:00 do 14:00 sati.
Skijalište Sljeme nažalost zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta neće raditi u subotu, 30.03., ni za Uskrs 31.03. Za Uskrsni ponedjeljak skijalište će raditi od 09:00 do 16:00 sati, ukoliko će to dopustiti vremenski i sigurnosni uvijeti.

Predlažemo vam da za Uskrsni ponedjeljak posjetite TC Maksimir i odigrate koju partiju squasha u novo obnovljenoj dvorani u terminima od 08:00 do 22:00 sata.

Uskršnji ručak na Sljemenu

Jedinstven ugođaj uskrsnih blagdana možete iskusiti na našim hotelskim objektima na Sljemenu, apartmanskoj kući Snježna kraljica i hotelu Tomislavov dom. Uz odabrane i prepoznatljive delicije svi zainteresirani mogu uživati u šetnjama te vrhunskoj turističkoj ponudi koju nude ova dva objekta.

Za uskršnji vikend pripremili smo posebne vikend meni-e, ali isto tako možete uživati i u gotovim jelima poput graha, graha s kobasicama, te pečenoj purici i mlincima.

Svim našim korisnicima želimo blagoslovljen i sretan Uskrs!


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.