English
Mapa webaKontakt

Squash u Tenis centru Maksimir - Tereni već od 30 kn/sat

Squash igralište u sportskoj dvorani Tenis centra Maksimir, nakon cjelovite obnove i tehničkog pregleda, ponovno je u funkciji.

Teren je konstruiran po pravilima Svjetske squash organizacije (WSF): visina stropa najmanje: 5.640 mm, dužina dvorane 9.750 mm, a širina 6.400 mm.

Iako je ovaj sport u nas relativno nov, sve je više igrača koji se bave squashom, od poslovnih ljudi, studenata do rekreativaca svih dobi (od onih najmlađih pa do najstarijih).

Squash ne spada u skupe sportove, jer osnovna oprema (reket i loptice za squash, tenisice za indoor sport i sportska odjeća)i nije skupa, a može se igrati u bilo koje doba dana.

U 30 minuta igre može se sagorjeti i do 500 kalorija, što je izuzetno mnogo u odnosu na druge aerobne dvoranske (indoor) sportove. Podjednako ga igraju i žene i muškarci jer u igri ne pobjeđuje tjelesno snažniji igrač, već onaj koji brže razmišlja.

Stoga, ako se želite brzo vratiti u formu, uključite squash u svoje planove, jer da bi ga igrali, potrebno vam je samo malo volje i želje!
Tenis centar Maksimir
     Ulica Ravnice V. br. 10, Zagreb
 
Nazovite nas na broj 091/ 23 22 025 i rezervirajte svoj termin već danas!

Radno vrijeme dvorane je svaki dan od 08.00.do 22.00 sata!

Cijena najma terena:
  • od 08.00 do 16.00.sati - 30 kuna / sat
  • od 16.00. do 22.00 sati - 50 kuna / sat.

Besplatan parking!


Fotogalerija
 


Squash G (1).JPG
Squash G (3).JPG
Squash G (5).JPG
Squash (10).JPG
Squash (9).JPG

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.